Oudervereniging en medezeggenschapsraad

De oudervereniging (OV)
De oudervereniging organiseert in overleg met de eventmanager van Socrates allerlei leuke activiteiten. Aangezien we voor veel activiteiten hulp nodig hebben van ouders, hopen we dat u ons regelmatig mee wilt helpen om het voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Want, net als bij een sportvereniging, kan een oudervereniging niet zonder inzet van de ouders. U kunt zich opgeven voor allerlei activiteiten zoals Sinterklaas, Kerst, Koningsspelen enzovoort. Daarnaast worden er door leerkrachten regelmatig oproepen gedaan om te helpen in de klas of om mee te rijden naar een activiteit/excursie.  Uw hulp wordt erg gewaardeerd.
De volgende ouders hebben zitting in de oudervereniging:
Marjolein van Niel (voorzitter)
Kim Schaaper (secretaris)
Armel Rood (penningmeester)
Remco Stoks
Debbie Visser
Kirsten Fortgens
Lisette van Hagen
Rose Verhappen
Ivo Neering
Heeft u een vraag aan de OV? Dan kunt u hen mailen naar ov.obssocrates@talenthoorn.nl
Notulen OV

Medezeggenschapsraad (MR)
De medezeggenschapsraad denkt en beslist mee over schoolzaken en levert daarmee een bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs op school. De raad heeft daarvoor regelmatig, ongeveer eens in de zes weken, overleg met de directie. Dit overleg gaat over zaken als de besteding van geld, de kwaliteit van het onderwijs , het vaststellen van vakanties en vrije dagen of de wijze waarop ouders meehelpen op school. Heeft u een vraag aan de MR?  Dan kunt u hen mailen naar mr.obssocrates@talenthoorn.nl. In de MR hebben de volgende leden zitting:
Carrin Dienaar (teamlid)
Brenda Nieuweboer (teamlid, secretaris)
Eveline Kooter (teamlid)
Denny Schagen (ouder, voorzitter)
Maurice van der Starre (ouder)
Ramon van der Pal (ouder)
Notulen MR

"Wij hebben een leuke klas want wij hebben respect voor elkaar."

Elay, groep 8