Nieuw gebouw

Er wordt hard gewerkt aan een nieuw gebouw voor onze school! In februari 2019 zal de eerste paal geslagen worden en in december 2019 zal het gebouw opgeleverd worden. Het team van obs Socrates heeft met elkaar nagedacht hoe de ideale school er voor hen uit zou moeten zien en de architect heeft dit uitgewerkt. We willen tegemoet komen aan verschillende leerstijlen en kinderen letterlijk de ruimte te bieden om te onderzoeken, leren en zich te ontwikkelen. In het nieuwe gebouw zullen de lokalen wat kleiner en transparanter zijn dan de huidige lokalen en grenzen aan een leerplein waar kinderen kunnen werken en spelen. Ook veel licht, zicht op de kinderen en natuurlijke materialen zijn wensen van het team die meegenomen zijn in de tekening. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Via onderstaande link kunt u al een kijkje nemen in het nieuwe gebouw.

Om een beeld te krijgen van het nieuwe schoolgebouw kunt u deze Virtual reality beelden bekijken.

"Wij hebben een leuke klas want wij hebben respect voor elkaar."

Elay, groep 8