Binnenkort gaat de laatste cursusperiode van dit seizoen van de Jeugdsportpas Hoorn weer van start. Er zijn nog plaatsen over voor diverse cursussen. Zouden jullie onderstaande informatie en de bijgevoegde flyer kunnen doorsturen naar de kinderen/ouders van jullie school? Bij voorbaat dank.

Jeugdsportpas Hoorn

Kinderen uit groep 5 tot en met groep 8 van het basisonderwijs kunnen zich weer inschrijven voor de volgende jeugdsportpas cursussen (start mei 2017):

• Bootcamp
  • Atletiek
  • Wielrennen
  • Honkbal
  • Tafeltennis
  • Zwemmen
  • Klimmen
  • Beach Volleybal
  • Shorttrack
  • Zwemmend Redden

Voor 10 euro kan uw kind 6 weken lang een nieuwe sport uitproberen.

Info en inschrijving
Voor meer informatie en inschrijving voor de cursussen van de Jeugdsportpas kunt u kijken op:www.sportpas.nl/hoorn of download de app sportpas.
Voor vragen kunt u contact opnemen met R. Kouwenberg van het Sportopbouwwerk per mail via sportopbouwwerk@hoorn.nl of telefonisch via 0229 252200.