In de groepen 5 t/m 8 is volop voorgelezen. Binnen de eigen groep waren er namelijk voorrondes voor de voorleeswedstrijd. Uit elke klas werd een vertegenwoordiger gekozen die mocht voorlezen in de online finale.

Voorleeswedstrijd

17-05-2021

Vanuit de groepen werd online meegekeken terwijl de winnaars om de beurt hun boek mochten promoten en voordragen. Wat hebben alle kinderen het goed gedaan! De finalisten waren best nerveus maar ook trots dat zij in de finale stonden. Brooklyn uit groep 7 werd als winnaar gekozen en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen.

Op school leren we van elkaar en zeggen we sorry.