Op woensdag 16 december wordt in elke school in Hoorn een noodopvang ingericht voor de kinderen van die school. De noodopvang is open van begin schooltijd tot einde schooltijd. De noodopvang wordt bemand door onderwijzend personeel en pedagogisch medewerkers van de kinderopvangorganisatie SKH. Ouders geven hun kind een tussendoortje en een lunch mee.

Noodopvang

15-12-2020
Op woensdag 16 december wordt in elke school in Hoorn een noodopvang ingericht voor de kinderen van die school. De noodopvang is open van begin schooltijd tot einde schooltijd.

De noodopvang wordt bemand door onderwijzend personeel en pedagogisch medewerkers van de kinderopvangorganisatie SKH. Ouders geven hun kind een tussendoortje en een lunch mee.

Wanneer u op grond van uw beroep aanspraak wilt maken op deze noodopvang op school, vragen wij u om dit te doen via dit aanmeldformulier.

Liesbeth Bruin
Directeur obs Socrates