Woensdag 30 september start de jaarlijkse kinderboekenweek. Dit jaar is het thema 'EN TOEN?' Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken werelden uit het verleden door het lezen van boeken!

Kinderboekenweek

07-09-2020

Als opening van de week gaan alle leerkrachten voor een voorleesmoment van klas wisselen. Zij zullen een favoriet voorleesboek meenemen naar een groep en hier interactief voorlezen.

Vanaf woensdag 30 september staan er op verschillende locaties op de Lage Hoek en Meetketting BOOKFLIX huisje en of kasten. In deze kasten zullen vooral boeken ook staan om kinderen nog meer betrokken te krijgen bij het lezen.

Wij wensen iedereen alvast heel veel leesplezier!