Vrijdag 24 januari werd ons gebouw officieel geopend. Naast alle kinderen en leerkrachten van de school waren hier ook de gemeente met de wethouder, de verschillende bestuurders van de IKC partners, medewerkers van bouwbedrijf Heddes, de architecten en natuurlijk kinderen van de kinderopvang, peuterspeelschool en Roald Dahl aanwezig. Samir Bashara, de wethouder, heeft samen met 4 kinderen het lint doorgeknipt en zo startte de feestelijke dag.

Opening IKC de Kreek

04-02-2020

Voor de groepen 1 t/m 4 was er een interactieve voorstelling van Tijl Damen met als thema feest! Voor de groepen 5 t/m 8 was er een heuse talentenjacht georganiseerd, Socrates Superstars, dit was een groot succes. Alles was door kinderen geregeld; de dj, volgorde van de optredens, de presentatie, de jury en natuurlijk de aankleding. Top!

Tussendoor werden alle kinderen verwend door de oudervereniging met zoete, zoute of gekleurde popcorn en als lunch pannenkoeken. Heel erg bedankt hiervoor!

's Middags was er als afsluiting voor de bovenbouw nog een disco in de theaterzaal, deze was ook georganiseerd door kinderen uit de groepen 7 en 8.

Het was een zeer geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.