Woensdag 2 oktober was de opening van de Kinderboekenweek met het thema 'Op reis'! De kleuterbouw werkte al een aantal weken rond dit thema en hadden al veel geleerd. Alle leerkrachten hebben in een andere klas voorgelezen uit hun favoriete boek en hierover verteld.

Kinderboekenweek 2019

25-10-2019

De oudervereniging had twee mooie boekenkramen ingericht waar boeken besteld konden worden. De Readshop uit de wijk had ervoor gezorgd dat er voor ieder wat wils is. Elke ochtend stonden er kinderen uit groep 5a klaar om vragen te beantwoorden en de kraam te promoten. Verder werd er door bovenbouwkinderen voorgelezen bij de kleuters, bij het kinderdagverblijf en bij de peuterspeelschool. Zelfs een paar groep 4 kinderen gingen voorlezen bij de kleuters! Kortom we hebben weer een leuke boekenweek beleefd.