Op vrijdag 12 april stonden alle leerlingen van onze school klaar op het plein om te zingen en te dansen op het liedje Pasapas van Kinderen voor Kinderen. Daarna gingen alle groepen hun eigen activiteit uitvoeren, het was een geslaagde dag!

Koningsspelen op Socrates

17-04-2019

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk.  De dag bestaat uit sportieve activiteiten die worden voorafgegaan door een gezamenlijk, feestelijk Koningsontbijt. Scholen bepalen zelf hoe de Koningsspelen worden vormgegeven. Natuurlijk starten de Koningsspelen 2019 weer zingend en dansend met het Koningsspelen Lied van Kinderen voor Kinderen.

Koningsspelen op Socrates.
Op vrijdag 12 april stonden alle leerlingen van onze school klaar op het plein om te zingen en te dansen op het liedje Pasapas van Kinderen voor Kinderen. De Koningsspelen werden op die manier geopend. In alle klassen stond er een lekker ontbijtje klaar en daarna kon iedereen beginnen met sport en spel. Omdat Socrates een school is met bijna 500 leerlingen waren de spelen verdeeld in drie onderdelen.

De groepen 1 en 2 deden alle spelletjes op het schoolplein. De groepen 3 en 4 sportten naar hartelust bij de Kreek. De kinderen van de groepen 5 en 6 zwommen met veel plezier bij de Waterhoorn en de groepen 7 en 8 vlogen over de stormbaan. Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt en we kijken weer uit naar de Koningsspelen van 2020!