Voorleesontbijt op OBS Socrates

De Nationale Voorleesdagen zijn vandaag, 23 januari, van start gegaan. De Nationale Voorleesdagen worden sinds 2003 door de CPNB georganiseerd op initiatief van Stichting Lezen. ​​​​​​​Ze worden jaarlijks gehouden om het voorlezen aan jonge kinderen, die zelf nog niet kunnen lezen, te stimuleren.

Voorleesontbijt op OBS Socrates

29-01-2019

Dit wilden we ook op OBS Socrates niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vanmorgen om half 9 werd in elke groep gezamenlijk ontbeten. Iedere leerling had voor een klasgenootje een ontbijtje gemaakt. Deze ontbijtjes waren op een originele manier verpakt. Wat zagen ze er lekker en mooi uit. Terwijl de kinderen aan het smullen waren van het ontbijt, werd er in elke voorgelezen. Dit werd gedaan door opa’s, oma’s, vaders en moeders.

Ook dit jaar kunnen we spreken van een geslaagd voorleesontbijt.

"Wij hebben een leuke klas want wij hebben respect voor elkaar."

Elay, groep 8