Obs Socrates in Zwaag bestaat 10 jaar!

Op 21 september was het groot feest op onze school. In 2008 zijn we begonnen met 42 kinderen verdeeld over drie groepen. Nu zijn we een school met meer dan 430 kinderen verdeeld over 17 groepen! Een flinke groei in tien jaar tijd. Dit was natuurlijk een reden voor een groot feest.

Obs Socrates in Zwaag bestaat 10 jaar!

21-09-2018

Dit feest stond helemaal in het teken van het circus. Op de parkeerplaats stond een echte circustent waarin de kinderen naar een hele leuke voorstelling hebben gekeken. Daarna zijn ze zelf aan de slag gegaan met het instuderen van allerlei acts. Dit hebben zij in de middag aan elkaar en aan de ouders laten zien. Wij kunnen terugkijken op een hele leuke dag die mede mogelijk is gemaakt door onze actieve ouderraad. Op naar het volgende feest!

"Wij hebben een leuke klas want wij hebben respect voor elkaar."

Elay, groep 8